Linnéa Karlsson

Bedtime

Publicerad 2012-11-29 21:36:28 i mobilbloggning

Min säng känns extra bra ikväll efter en dag som tränings narkoman. Kroppen skriker och mitt huvud skriker " släng telefonen i väggen, nu ska vi sova"

Bäst att lyssna på sitt undermedvetna!

Revolution

Publicerad 2012-11-28 22:26:49 i mobilbloggning

pågår stora ( och jobbiga/ omständiga) förändringar inom mig har jag märkt och faktiskt där lite av min dåliga uppdatering.
orkar inte ge mig utan fight.
" the winner takes it all! "

Glädjemoment!

Publicerad 2012-11-23 22:04:14 i Allmänt

Måste bara säga en sak denna fredags kväll då klocka är ungefär 10 och jag sitter och håller på att somna, vilket är pinsamt.. Hur som helst, det jag ville ha sagt är att jag älskar att kunna se min blogg på andras mobiler. Ja typ att någon har gjort min blogg till en app och har den sedan som en snabblänk på appsidan/sidorna. Tycker verkligen om er människor, jag blir glad av att veta att någon faktiskt tycker om att läsa det här. Eller överhuvudtaget mina ihop skrivna saker och vardag typ. 
TACK SMÅ GULLIGA MÄNNISKOR, DET GLÄDJER MIG. 
(gammal jag är, pension nästa typ.)

klagaaa

Publicerad 2012-11-22 21:48:01 i Allmänt

Deprimerad.
Arg.
Trött
Sur.
 
Klagoafton.. Ska fan gå och lägga mig nu, orkar inte mer.. 
SUUUUUG
GODNATT

jag kan om jag vill.

Publicerad 2012-11-22 20:31:54 i Allmänt

Jag kan med stolthet säga att jag är nöjd över min prestation. Inte för att det ska låta super egooo eller så, men vi måste ju ändå få ha ett ego, eller har jag fel? Hur som helst träningen gick kalas, men den tog också all min energi. Fan bud på att bara skita i kemi och fysik provet och gå och lägga mig. Fast nej...så får man inte tänka om man ska ha betyg sen ju! Dags att ta tag i min problem och fixa dem också. Imorgon väntas för skola med 7 äckliga lektioner och efter det innebandyträning, (ooohhh loooove)! 
Bild på två taggade brudar i lördags innan maskinen! :D

nytt blir också gammalt, men gammalt blir också till nytt!

Publicerad 2012-11-21 20:18:12 i Allmänt

Som ni kanske ser är min gamla design tillbaka, tyckte inte om den rosa längre. För tjejig typ.. Dock ser ju denna ganska dryg ut, men en header ska komma så att min lilla blogg kan bli något skojig igen, nu när jag är typ " back on track" ehehe. Kommer kanske inte blogga hela tiden, men så ofta jag känner för det och när jag har tid. Videobloggen får jag väl också ta tag i så några bruds blir lite glada. - you know who you are! 
 
 

grr

Publicerad 2012-11-21 17:40:22 i Allmänt

Måste säga att det är sjukt kul att många tycks ha koll på att jag inte bloggar. How come? 
Jag lovade hur som helst Tess att jag skulle skriva lite nytt.Så here I am! 
 
Vad ska man ta och skriva om skolan då? två ord ungefär- sjukt seg! Vill bara ha looooooov nu och dessa jävla betygen också.... Blir trött av bara tanken! Ska sätta mig på cyklen och cykla till farbror en stund, brist på liv kanske men vad gör man? 
 
hörs sen!

Haganässkolan

Publicerad 2012-11-17 15:49:18 i Allmänt

Skolan leverarade och jag är ganska så säker på att jag kommer gå där i framtiden. 
Åkte till mamma igår så jag orkade inte blogg och hann knappt heller. Tränade ju direkt efter skolan och sen nästa direkt till henne. 
 
Ska om en timme ungefär dra till Sanna och därefter tagggaaaaaa sönder balders ikväll där maskinen besöker stället :DDD 
 
 

easy as hell!

Publicerad 2012-11-15 19:45:10 i Allmänt

hahah, jag som var trött.... har fixat och trixat med jultidningsbeställningarna och ring samtal. har pratat med halva min släkt känns det som. både med mamma, bror, moster och farbror. fast egentligen är det bara en väldigt liten del av min släkt, haha! har också fixat så att jag har någon att intervjua till mitt svenska arbete. ja vad säger man? nöjd med dagen? jaaa absolut! 
nu ska jag verkligen bara ta det lugnt och sånt. 
 
ROSSE! den kommer snart, busy woman you know! ♥
SANNA BÄSTIS! kommer sakna dig otroligt imorgon och hoppas du njuter av din sovmorgon och lediga dag! ♥

torsdag.

Publicerad 2012-11-15 16:29:06 i Allmänt

Ganska pömsig idag, men eftersom det är torsdag idag och imorgon är det fredag så är det ganska lugnt. Har precis fixat en grej till klassen och julskyltningen, visst är jag snäll? 
 
Har haft en ganska lugn dag, tur det eftersom jag då är trött. Har inget direkt planerat ikväll. Ska fixa lite inför balders, träningen imorgon och sen ska jag ringa till morsan och prata om lördag och allt.. 
nää ni jag bloggar mer sen orkar inte nu. :( 

breaking dawn part II

Publicerad 2012-11-14 22:33:49 i Allmänt

Kan säga att jag inte alls klagar på filmen jag nyss såg! Jäkla bra var den och med min alldeles egna ängel brevid och en godispåse i handen blev det inte sämre! Har varit i Markaryd hela daagen ( efter skolan då såklart ) så var ganska skönt att komma hem. Ska nu gå och lägga mig i sängen, kolla igenom engelskan och smsa med den finaste och underbaraste på denna jord! 
Har för övrigt svin ont där mitt stick ifrån sprutan igår i armen. Ser ut som en biff omkring det och ont gör det vid endast nuddning, bra ellah? nääääää
 
sovgott fina människor! Imorgon väntas prov och glosor, great! 
 

spänning!

Publicerad 2012-11-13 16:59:43 i Allmänt

sitter och väntar på att klockan ska bli 5.. då släpps nämligen ett nytt avsnitt av portkod 1321.. ska lätt se det innan jag dra till ballhall med bästis! 
bloggar efteråt! :)

vecka 46

Publicerad 2012-11-12 16:52:52 i Allmänt

Måndag: skola, träning
 
Tisdag: skola, spruta och ballhall
 
onsdag: skola, möte, markaryd, bio med bästa
 
torsdag: skolan, chilla
 
fredag: skola, innebandyträning, ljungby och kanske ryssby 
 
lördag: kolla skolan och sedan balders 
 
söndag: INGENTING! 
 
FATTA VILKEN JÄVLA HÄRLIG VECKA! 

smile

Publicerad 2012-11-11 21:40:13 i Allmänt

Kommer somna med ett stort jävla leende ikväll. 
Känslan inom mig är så obeskrivlig & så jävla härligt. 
It makes me happy.
"so happy i could die."
- lady gaga

farsdag ♥

Publicerad 2012-11-11 18:23:04 i Allmänt

nyduschad och nästan precis hemkommen ifrån markaryd. var där och åt på kinan med pappi. jag stod för notan eftersom det är farsdag och jag ville göra något speciellt för världensbästa pappa! 
 
utan honom hade jag inte varit här idag. både rent materiellt och min personlighet hade inte funnits. utan pappa hade jag inte varit den jag är. han har alltid betytt mest för mig och alltid varit med mig. - Jag älskar dig! ♥ 
 
ska strax (typ nu) ta och läsa några kapitel i min svenskabok och sedan efter det ska jag ta på mig mjukisbyxor och gå ut i garaget och köra lite innebandy. haha besatt brud. så besatt att jag kommer fortsätta träna med svanen och sedan utgå efter mitt gymnasieval och kanske börja spela i en klubb och lägga baddräkten och badmössan på hyllan. den tanken har ändå existerat ett bra tag nu, så på tiden att jag hittar någon ny sysselsättning & innebandy hade varit perfekt för mig (tror jag). 
 
 
 
 

snart så.

Publicerad 2012-11-11 13:11:14 i Allmänt

kan ju säga att den dära videobloggen ligger inte jätte långt bort.
har kommit på vad jag ska snacka om och så.
fattas bara att jag ska fixa videon :) 

INNEBANDY x2

Publicerad 2012-11-10 15:17:00 i Allmänt

var på tiden att skriva lite idag. blev inget igår då jag knapp alls var hemma. pappa hämtade mig vid bussen och vi fixade en sak. efter det stack vi till markaryd då jag var i STORT behov (enligt mig) av en innebandy utrustning till träningarna med niorna och även svanen som jag har tränat med en gång ( i torsdags). så jag köpte mig en klubba som är as fin, en boll (hahaha), ett skydd till klubban och sen ett bra shorts jag ville ha! jäkla bra det där!
det resulterade även att mina konto siffror minskades med några hundra. med det drabbar ingen rik ;) 
efter markaryd drog jag ut med finisen och var på tg. jätte chill, fast jag var rätt trött då jag suttit uppe i torsdagskväll och kämpat klart med mitt teknikarbete och efter en jobbig skoldag med jätte många lektioner. 
 
idag har jag redan hunnit med det ena och det andra. har varit och räfsat löv till resan och även varit hos farbror 2 gånger. ska nu fixa lite bilder till mina kusiner på dem när de åkte vattenskridor i somras. kanske dags att dem får sina bilder? haha
senare ska jag till faster och vara där ikväll :) 

innebandy

Publicerad 2012-11-08 21:46:23 i Allmänt

har nu idag inte hunnit blogga för att jag suttit helt inlindad i mitt teknikarbete och sedan valde jag att ta en paus ifrån det så jag åkte till innebandy träningen i strömsnäs med david & tack för att du hämtade mig, kompis! ♥ 
träningen gick bra, jag lyckades göra mål och det resluterade att vi kom 3a i spelen. hur känns det daniel? sist, alltid något ;) hahahahaha
är ännu inte klar med arbete så ska fortsätta med detta och sedan sängen! 
natti

Videoblogga?

Publicerad 2012-11-07 17:15:00 i Allmänt

typ tvingad till att skriva det här, annars dödar rosse mig. 
men frågan är till er som läser om ni skulle vilja att jag ska sitta framför en kamera som spelar in och snacka om någonting och göra bort mig? 
Vill ni det? 
kommentera i detta inlägg då vad ni tycker om det är en bra/ dålig idé! 
taaaaaaaacckkk!

jaaaaaaaa

Publicerad 2012-11-07 16:40:07 i Allmänt

Varierat humör idag. Man kan ju säga att jag först var jätte trött på bussen och i skolan eftersom det blev lite sent igår i och med att plugget blev påkommet ganska sent. Sen blev jag automatiskt jätte pigg när busschauffören körde förbi min "särhållplats" som bara existerar när jag inte orkar gå hem den långa vägen. När jag kom hem var jag taggad på att gå ut och jobba lite. Kom innanför dörren och ser att jag fått post. Läser och ser att jag ska jobba till Österrike resan den 17 november då jag ska till älmhult och kolla på deras gymnasie! Fan så sur jag blev, smsar Natalie och säger det. Går ut lite och jobbar lite tills det börjar ösregna ( min dag idag!) Går in igen och då kommer jag på att jag kan hjälpa till i hinneryd på lördag istället så att jag verkligen hjälper till för till Österrike vill jag. Ringer till pappa och berättar och frågar även om jag kan gå på bio nästa vecka med Sanna och ja det kunde jag till er som ville veta! ;) 
Ringer sedan till hon som har hand om resan och frågar och det gick kanon bra att byta så! 
 
Fatta glad jag är nu. Fast på 40 minuter gick min humör från att vara trött till pigg. Från någorlunda glad till svin sur & sedan till glad igen.
 
Kan även berätta att biobiljetterna är bokade i mitt namn och på onsdag kör vi på the twilight saga - breaking dawn part II! Fett som fan kommer det bli. Hihi
 
 
Kan nästan lova att det kommer fler inlägg ikväll, bra va? :) 
 

goooooooooooooooooood

Publicerad 2012-11-06 21:59:54 i Allmänt

är jag inte bara världsbäst på att blogga? det kan man diskutera.. 
just nu är det lite så där med allting. har ingen ork eller tid egentligen.
same old stuff, höhöhö
 
skolan var nästan perfekt. hade ju ändåå lite småroliga stunder med sanna. 
och vi klarade tyskan också, wiiiiii. och engelskan klarade jag också med ett reslutat jag är mycket nöjd med! eheh lame! 
hade även fixat 2 fint inslagna present åt min allra bästa killbuddy, Adde alltså. han fyller idag 14. ♥
 
sent på kommet men nu ska jag plugga lite, ruligt! 
hajdååååå

Grattis till mig

Publicerad 2012-11-03 21:51:09 i Allmänt

ja må hon leva
ja må hon leva ut i hundrade år
 
fick för ett tag sedan mina födelsedags presenter av mammi.
bara 4 månader försent men men.
blev 3 nya ballocker till fotlänken och en gosig tröja mammi själv gjort.
TAACK!!! ♥

.......

Publicerad 2012-11-03 20:08:42 i Allmänt

jo hur var det nu? skulle jag bli bättre. ehehe lyckat! 
 
känner mig just nu inte alls bra. det blev liksom för mycket allt. 
klart att tårar rinner, men det var inte meningen att det skulle bli så.
 

handboll

Publicerad 2012-11-02 10:55:00 i Allmänt

igår drog jag och bästiis till Lund och kollade på em-kval mellan Sverige och Ukraina! fett med ös och fan så kul det va. Undrar dock om jag är med i tv kanske? 
 
Os tvåorna, Sverige presterade och vann såklart! även kär i några spelare där också. Check it out: 
 
Niclas Ekberg med världens bästa nummer på tröjan!
 
 
Johan Sjöstrand världens bästa och snyggaste målvakt 
 
 

Ska ta tag i bloggningen igen!

Publicerad 2012-11-02 10:35:53 i Allmänt

Har en ny serie som ögongodis! Portkod 1321

Har bestämt mig att jag ska gifta mig med båda snyggingarna i serien, bara kolla: 
 
Marcus Hasselborg ♥ 
 
 
Har även spelat i hip hip hora och i Tsatsiki 
 
Freddy Åsblom ♥ 
 
 
Hoppas ni känner igen honom från livet enligt Rosa! 

Om

Min profilbild

Linnéa

- Just do it! - GO HARD OR GO HOME. citat som tar en genom livet. min blogg, min vardag, mina tankar, mitt liv - so let´s go crazy! Kontakt: [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela